Torpa augusti 2017

Foto: The Day by Louise

                               

Här jobbade vi med temat som Torpa Stenhus ger, nämligen medeltid! Camilla planerade dekor med grönt, guld och vinrött och vi gjorde anordningar med vindruvor, aubergine, päron, fjädrar och rosor på borden. Middagen hölls uppe i Kungasalen med guldstolar och stora pampiga ljusstakar!
Brudparet vigdes i Kapellet och utnyttjade sedan alla häftiga rum på slottet, både Riddarsalen och Kungasalen innan det blev vals och kaffe i ladan. Läs mer om Torpa Stenhus, dess spännande historia och hur de arrangerar bröllop här.

                                    

Bröllopskoordinatorsassistent

Vad bröllopskoordinatorn tyckte:

Ett bröllop i dagarna tre på vackra Torpa Stenhus med en stor dekor som sattes upp I flera lokaler och mycket logistik och aktiviteter över hela anläggningen. Louise var på plats dagen före för att hjälpa till att förbereda alla blomsterarrangemang samt att sätta upp all dekor. Louise assisterade även under hela bröllopsdagen där hon hjälpte till att pyssla om brudparet före och efter vigseln samt hjälpte gäster och leverantörer att komma på plats och var tillgänglig för frågor.

Louise är inte rädd för att rycka in där det behövs och ta tag i nödvändiga uppgifter. Hon är noggrann och organiserad, en projektledare ut i fingerspetsarna men även en teamspelare och vi kan varmt rekommendera henne.

Camilla Haraldsson

Senior bröllopskoordinator

Fest & Bröllopsagenturen