Charlotta & Jonathan

November 2018

Charlotta och Jonathan gifte sig borgerligt i Kungsbacka och hade en intim middag med den närmsta familjen i Blomstermåla i Särö.

Vad brudparet tyckte:

”Jag är en småstressad, lätt förvirrad, heltidsarbetande småbarnsmamma som plötsligt skulle stå brud också. Louise var min trygga punkt både inför, under och efter vårt bröllop. Hon hjälpte mig att hitta min drömklänning, välja fotograf, sätta en moodboard som fick alla detaljer att gå ton i ton och matcha allt ifrån brudbukett, skor och dukning.  

Hon vad med och peppade under tiden jag sminkades och fixade håret och hon hade dessutom gjort ett fantastiskt survivalkit som innehöll allt en blivande brud kunde tänkas behöva (servetterna, drickan och godiset var extra uppskattat då jag både glömde att äta och dricka samt trampade i en lerpöl).

Under fotograferingen (som ägde rum innan vigseln) var Louise där och värmde oss mellan tagningarna (nollgradigt i luften), lade min klänning rätt och ”verkade utan att synas”. Och det var nog just det som imponerade mest på mig; hur hon lyckades få dagen att inte bara flyta utan även kännas så enkel och behaglig för oss. Det var också Louise som påminde oss om att sätta på ringarna vid fotograferingen, de hade vi totalt glömt bort!

Sammanfattningsvis kan jag säga att vår bröllopsdag aldrig hade blivit densamma om det inte vore för Louise. Ett sådant varmt och proffsigt bemötande, ett lugn och en noggrannhet i allt hon gör, gjorde att vi kunde njuta till max och skapa minnen som varar för livet. Tack, tack, tack för all hjälp!”

Fru Charlotta Theorin

Foto: Nina Jarlholt, tagna i Billdals park och Nordreviken, Billdal