Ida & Bengt

Stockholm, september 2019

Ida och Bengt planerade ett city-chict bröllop i centrala Stockholm, på hotell At Six. Inspirationen var stjärnklar natthimmel med Molnet på taket, där både vigselceremoni och fest ägde rum, med spektakulär utsikt över stan!

Färgval och dekor utgick från mörkblått och olika toner av metallic. Vi klädde exempelvis en glasvägg med ljusslingor som glimmade framåt natten och dekorerade med olika ljushållare på ståbord med mörka dukar med paljettyg.

Det här var ett underbart uppdrag med härligt och generöst brudpar och proffsiga kollegor på hotellet. Det blev ett stilrent och exklusivt event med storstadsskimmer!

Vad brudparet tyckte:

Vi hade ett jättebra samarbete med Louise även om det var lite extra utmanande med avståndet. Men ju närmare vi kom desto mer frekvent blev samtalen. Kändes hela tiden som vi hade samma vision och bild av vad resultatet skulle bli.

När vi väl sågs dagen före bröllopet kändes det som att träffa en gammal vän. Allt rullade på och Louise tog ansvar för det hela, det kändes så tryggt och det var inget som föll mellan stolarna.

Resultatet blev bättre än vi drömt och mycket tack vare Louise. Tusen tack för allt!

Foto: Josef Peyre

Moodboard av The Day: