Emelie & Daniel

Villa Strömsfors, augusti 2019

Emelie och Daniel vigdes i Tranemo kyrka en varm augustidag. Ett 50-tal gäster samlades sedan i trädgården på Villa Strömsfors, för mingel med bål till tonerna från stråkar innan brudparet kom och det skålades i champagne och åts tårta.

Middag och efterföljande fest var inne i stora matsalen där The Day och Oh happy tnd! gjort dekor och trycksaker.

Vad brudparet tyckte:

Att välja en bröllopskoordinator till vårt bröllop hade vi inte haft en tanke på, om vi inte hade blivit tipsade av en god vän att prata med Louise!

Louise är strukturerad och beslutsam. Besluten till ens bröllop kan bli många och till och med överväldigande och då kan det vara skönt att ha någon utomstående att kunna diskutera med. Viktiga beslut som kan vara till fördel att tänka igenom en eller två eller tre gånger om. Någon som har extra koll på budgeten som brudparet inte vill spräcka, men samtidigt i slutändan kanske blir då det kan plocka på sig i slutändan som Louise som bröllopskoordinator påminner om.
 
Louise är glad och trevlig och är riktigt duktig på dekor och att få ihop en röd tråd och att kunna knyta ihop säcken vilket vi uppskattade då vi kunde vara lite spretiga och överallt i val och planering. Vi fick ett riktigt drömbröllop och det kan vi till stor del tacka Louise för!

Foto: Johanna Hernström