Blomstermåla juli 2017

Foto: The Day by Louise

                           

Detta brudpar älskar rosa och Camilla planerade en dekor som verkligen anammade det! Rosa och silver med bling!
Till Blomstermåla i Särö, precis vid havskanten i strålande sol, kom leverantörer med photobooth, ljussättning, DJ, band, solister, fyrverkerier mm. Brudparet och deras gäster kom med båt till bryggan från vigseln.

                             

Bröllopskoordinatorsassistent

Vad bröllopskoordinatorn tyckte:

Louise assisterade hela bröllopsdagen vid detta härliga sommarbröllop på Restaurang Blomstermåla, Särö Goteborg. Vigseln hölls i centrala Göteborg och gästerna transporterades med båt från city ut till restaurangen efter vigseln, där de togs emot av oss och festligheterna fortsatte. Det var mycket logistik och aktiviteter under bröllopsdagen som behövde koordineras, och Louise var en ovärderlig hjälp under hela dagen.

Hon var behjälplig med att arranger blommor, sätta upp dekoren på middagsborden, dessertbordet, övrig blomsterdekor och mycket annat. Hon var ansvarig I festlokalen när huvudprojektledaren lämnade för vigseln och andra göromål. Louise tog då emot leverantöer som anlände, slutförde dekoren, styrde arbetet på plats med involverade leverantörer samt ansvarade för övriga assistenter i teamet.

Louise är inte rädd för att rycka in där det behövs och ta tag I nödvändiga uppgifter. Hon är noggrann och organiserad, en projektledare ut i fingerspetsarna men även en teamspelare och vi kan varmt rekommendera henne.

Camilla Haraldsson

Senior bröllopskoordinator

Fest & Bröllopsagenturen