#moodboardmonday,  Bröllopsdag,  Dukning

Ida & Bengt

Nu finns bilder uppe från bröllopet i september i Stockholm i Portfolion! In och kika!

Lägger upp deras moodboard även här, inspirationen var natthimmel, fyrverkeri, tomtebloss, stjärnor, mörkt och ”sparkle”. Därför använde vi paljettyg runt borden, ljuslyktor och ljushållare i olika metaller och storlekar, mörka dukar, ljusslingor. Molnet där vigseln var rensades på möbler och en del växter, några fick vara kvar dock, för att skala ner miljön och låta väggar och tak (alla i glas) komma fram och ”bjuda in” utsikten utanför.

Vädret var med oss, det var soligt och klart på dagen och även klart på kvällen/natten så inramningen var underbar. Ett väldigt roligt uppdrag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *