Dekor,  Dukning

Ny samarbetspartner

Ja det händer som sagt mycket här nu! Förutom stundande bröllop så har vi fått ny samarbetspartner och det är en som känns riktigt bra i magen om!

Meraleva gör ljus i olika former och skriver själva så här;

Verksamheten meraleva är baserad på hållbarhet i vardagen genom återvinning av stearin och paraffin för att spara jordens resurser. Vi gör nya, vackra ljus av dina gamla ljusstumpar men också av rester från blockljus och värmeljus. 10% av intäkterna går till Barncancerfonden.

Ljusen är handgjorda, 100% återvunna, doftfria och helt genomfärgade. Det går dessutom att få precis den kulör man vill. Ett fantastiskt initiativ och fint syfte med Barncancerfonden och ljusen är perfekt som give-away till bröllopsgästerna med en liten lapp att man tilsammans bidragit till Barncancerfonden och/eller ljusen på borden.

Vi kommer använda Mera Leva i fotograferingar framöver och jag hoppas att våra framtida kunder också kommer välja leverantören!

Gå in på hemsidan och läs mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *