Bröllop

Sista spurten

Nu är vi inne på andra halvan bröllop för denna säsong, 2 i augusti veckorna efter varandra och 1 i september. Det är verkligen sista fixet nu, alla detaljer och mindre frågor som man antingen medvetet avvaktat med eller sånt som helt enkelt inte kommit upp tidigare.

Förut har vi diskuterat ”en välkomstbål”. Nu är det dags för leverantören att ordna och då blir frågorna mer i detalj kring smak. Det gäller också att stämma av och underlätta så mycket som möjligt för alla inblandade.

Det gäller exempelvis att se till att saker levereras. Det låter inte så mycket att åka och hämta något men det kan ställa till det mer än vad man tror. Det kan både ta tid och kräva stor bil eller lastbil. Är det något som måste hämtas, se om det går att göra detta innan vigseldagen. Och det viktigaste, brudparet ska inte greja, lej ut det till kompis som kommer tycka det är kul och speciellt att få ha en viktig uppgift. Då tar man det på allvar.

Har ni en tårtleverantör, se om hen kan leverera ut till lokalen. Detsamma för blommorna, se till att de kommer till brudparet ”automatiskt”. En viktig poäng när det gäller mat är faktiskt att det ska levereras och hanteras på rätt sätt, inte i bakluckan på vanlig bil i sommarvärme 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *